top of page

Her kommer
eleven først

I vores undervisning er det altid eleven, der kommer først. Derfor skræddersyer vi hvert enkelt forløb efter elevens ønsker og behov. 

Den Frie Digitale Skole

En skole med base på nettet med tæt lærerkontakt

Den Frie Digitale Skole er et tilbud, der kan give flere børn og unge uddannelsesmuligheder på trods af udfordringer af den ene eller andet slags. Det kunne være udfordringer som f.eks. diagnoser, skolevægring, ordblindhed, sygdom, behov for supplerende undervisning m.v. 

Børnene kan drage nytte af Den Frie Digitale Skoles onlinetilbud, hvor der er tæt kontakt med både lærere og andre elever.

Al undervisning tilpasses elevens situation, niveau og ønsker. Dette sker i tæt kontakt med eleven, forældre og tilhørsskolen, hvis dette er ønsket. 

70295007_399151797411266_5376132824942247936_n.jpg

En digital skole

Hvad er en digital skole?

En digital skole er en skole, hvor alt foregår online. Det vil sige at alle fagene, klubberne og fællesskaberne er flyttet ind i computeren. På den måde kan du gå i skole på de præmisser, der passer dig bedst. Du kan sidde lige der, hvor du er tryggest, vælge til og fra i antal timer, og være en del af de masse spændende aktiviteter, når du har mulighed for det.

Kopi af Unavngivet (5).png

Fællesskaber

Bliv en del af vores mange fællesskaber

Madlavning, Minecraft, Pigefællesskabet og digital klub, fællesskaber er en stor del af Den Frie Digitale Skole. For os er det vigtig at give børnene tilbuddet om et trygt fællesskab med andre jævnaldrende. Det er helt frivilligt, om man vil være med og gratis for skolens elever. Man kan også købe et medlemskab til klubberne uden at gå på nogle af skolens andre hold. Vi er i gang med at opdatere vores hjemmeside, så derfor står vores mange fællesskaber desværre ikke herinde, men tag kontakt, så finder vi det, der passer bedst til dit barn.

Design uden navn (6).png

Det siger forældrene og eleverne

"Havde vi ikke fundet Den Frie Digitale Skole, havde vi ingenting. Anni har formået at nå ind til Michael, og de har fået en virkelig god relation. Anni har fanget ham lige der, hvor han var og set de behov, som Michael har i forhold til at lære og blive udfordret fagligt. Anni roser og hjælper og forstår hans situation. Det gør en stor forskel”. 

—  Forælder til en elev ved Den Frie Digitale Skole

bottom of page