Mød dine lærere

Her kan du møde alle vores fantastiske ansatte, som hver især brænder for at gøre en forskel for skolens elever

Hannah

Jeg hedder Hannah, og jeg er administrator i skak-klubben.

Elvira

Jeg hedder Elvira. Jeg kan godt lide at undervise og har tidligere undervist på en skole.

Rie

Jeg hedder Rie, og jeg er i gang med at uddanne mig til lærer på UCL. Jeg har tidligere arbejdet på en specialskole.

Søren

Konnichiwa (^_^) Jeg hedder Søren, og jeg underviser i japansk. Derudover hjælper jeg også til med drift af skolen.

Tina

Jeg hedder Tina og underviser i dansk, engelsk og samfundsfag

Véro

Jeg hedder Véronique, men bliver kaldt Véro. Jeg er ordblindevejleder og underviser i dansk og fransk.

Mette

Jeg hedder Mette og jeg underviser i engelsk, dansk, matematik og tysk.

Julie

Jeg hedder Julie, og jeg underviser i matematik, dansk og engelsk.

Lykke

Jeg hedder Lykke og jeg er vikar, teknisk support og så hjælper jeg ellers der hvor jeg kan.

Sara

Jeg hedder Sara og mine fag er dansk, engelsk, tysk og billedkunst.

Katrine

Jeg hedder Katrine og underviser primært i matematik, fysik/kemi, N/T, biologi, billedkunst og historie.

Amalie

Jeg hedder Amalie og mine primære fag er engelsk, dansk og historie.

Valdemar

Jeg hedder Valdemar og jeg er administrator i tegneklubben

Lasse

Jeg hedder Lasse. Jeg er lærer og elsker at undervise.

Filip

Jeg hedder Filip, og jeg underviser hos DFDS. Jeg er bosat i Strasbourg, Frankrig.

Christian

Hej - mit navn er Christian, men jeg bliver kaldt Cia. Jeg underviser primært i filosofi, tysk, matematik og engelsk.

Annette

Jeg hedder Annette og underviser i matematik, idræt, billedkunst og natur/teknologi.

Torval

Jeg hedder Torval, og underviser primært i Matematik og Fysik/Kemi.

Marta

Jeg hedder Marta Estañ Cubillas og jeg underviser i fagene samfundsfag, historie, kulturfag og spansk.

Irene

Jeg hedder Irene og underviser i fagene dansk, historie, kristendomskundskab og samfundsfag.

Benita

Jeg hedder Benita og jeg underviser primært i engelsk, billedkunst, samfundsfag samt mindfulness.

Anne-Mette

Jeg hedder Anne-Mette og underviser i engelsk og fransk, ved siden af underviser jeg andre elever i tysk og engelsk.

Christina

Jeg hedder Christina og underviser i kulturfag og tysk på DFDS.

Ane

Jeg hedder Ane og jeg underviser primært i de naturvidenskabelige fag samt dansk og tysk.

Gitte

Hej - jeg hedder Gitte, og jeg elsker at undervise.

Rikke

Jeg hedder Rikke, og jeg underviser primært i fagene dansk, idræt og samfundsfag.

Jeg hedder Laura, og jeg underviser primært i de naturvidenskabelige fag.

Victor

Jeg hedder Victor, og jeg er blandt andet administrator for DFDS' gaming-klub.

Tina

Jeg hedder Tina og underviser primært i biologi, geografi og matematik.

Jeg hedder Peter, og jeg underviser primært i faget matematik.

Maja

Jeg hedder Maja, og jeg underviser primært i dansk, engelsk, matematik og grafisk design

Freya

Jeg hedder Freya, og jeg underviser primært i fagene matematik, fysik/kemi og natur/teknik.

Anni

Jeg hedder Anni og jeg er grundlægger af Den Frie Digitale Skole.

Anna

Jeg hedder Anna, og jeg underviser i næsten alle fag, dog primært de naturvidenskabelige fag og matematik

Erik

Jeg hedder Erik, og mine undervisningsfag er tysk, spansk, matematik og engelsk.