top of page

Minecraft Pro 12+

Jeg hedder Frederik, og jeg er også administrator i begge Minecraft-klubber om onsdagen. Jeg er vild med Minecraft og programmering

Hvem er klubben for? Dette er en klub for de garvede Minecraft-spillere over 12 år, der ønsker mere udfordring og variation end man finder i skolens øvrige Minecraft-klubber. For at klubben kan fungere hensigtsmæssigt, kræver det at man kan forstå og overholde aftalte regler. Kan man ikke det, kan man ikke være med i denne klub. Er man i tvivl om noget, spørger man selvfølgelig bare. Hvad går det ud på? Her spiller vi efter et bestemt koncept, aftalte regler og uden yderligere hjælpemidler: Hvis man dør og mister sine ting, så er det ærgerligt og så er bare med at “komme op på hesten” igen. Hvis taber man i et spil eller en duel skal man huske, det er en del af spillet og at vi spiller for sjov. Hvad vi nøjagtigt laver kommer til at variere fra periode til periode; men det kan fx. være klassisk overlevelse, custom maps med mods, med datapacks, at vi prøver en beta-udgave eller noget helt sjette. Deltagerne er selv med til at bestemme, hvad vi laver, men essensen er, vi spiller Minecraft: Java Edition sammen.


Hvor og hvornår?

Vi mødes hver mandag fra kl. 17 til 18 og taler sammen over tjenesten Discord, hvor skolen har sin egen server. Du kan få tilsendt en video-vejledning til at opsætte en account på Discord, hvis du ikke har en endnu.


Vi spiller på en server, der er separat fra skolens officielle, og som vi kan sætte op efter behov. Man modtager også vores Minecraft-regelsæt, som man skal læse sammen med sine forældre, inden man får adgang til vores fantastiske Minecraft-server. Vi gør meget ud af, at serveren er et hyggeligt og rart sted for alle. Vores Minecraft-regelsæt kan også læses lige her:


Minecraft-serveren. Reglerne
.pdf
Download PDF • 1.06MB

bottom of page