Madklub

Jeg hedder Anni og jeg er grundlæggeren af Den frie digitale skole. Jeg har madklubben, fordi jeg synes, det er så hyggeligt at lave mad med børn og unge.

Sådan foregår det :​

Vi mødes online hver onsdag kl 17:00. Så laver vi mad sammen, hvilket foregår sådan, at børnene er hjemme i jeres eget køkken, og så er jeg i mit køkken. Vi kan se hinanden online, og jeg guider ift. hvordan man skal læse og følge opskriften, og hvad man skal gøre. Undervejs er der også tid til hygge, grin og godt humør. Når klokken er 18:00, så er maden færdig, og så kan familien derhjemme få aftensmaden serveret.

• Se madplanen ved at klikke her

Hvem kan være med ?

Alle børn kan deltage. Det er gratis, hvis man er elev på skolen. Ellers er prisen den samme som i alle vores andre klubber, nemlig 100 kroner per måned for én klub eller 300 kroner per måned for fri adgang til alle vores klubber.