top of page

Nu jubler Yasmin, når hun har været i skole
For Yasmin og hendes mor blev lukningen af Yasmins friskole begyndelsen på en frustrerende periode, hvor Yasmin var ked af det og mor, Zeliha, måtte overtage undervisningen af sin datter, fordi opstart i en anden skole ikke fungerede.Det var stressende og frustrerende”Det var en stressende og frustrerende tid”, fortæller Zeliha, ”fordi Yasmin var så ked af det og savnede sin skole og sine veninder. Opstarten i den nye skole var ingen succes, og jeg besluttede derfor at hjemmeskole min datter.”


Hjemmeskolingen gik rigtig godt, men i løbet af 5. klassetrin blev undervisningen i matematik problematisk.


”Niveauet blev sværere og sværere, og da jeg ikke selv er bedst til matematik, kunne jeg se, at vi havde brug for en anden løsning, for at løfte Yasmin i faget, så hun er på niveau med sine jævnaldrende”, siger Zeliha.


Løsningen blev i første omgang hjælp fra familie og venner, som gerne trådte til og hjalp med matematikundervisningen, men det blev ofte sporadisk – og både Yasmin og Zeliha ønskede mere stabil undervisning.


”Jeg var ked af det og frustreret over, at jeg ikke kunne hjælpe Yasmin godt nok i matematik – og det blev virkelig presset og stressende for os begge med undervisningen i faget – så vi var nød til at finde en anden løsning” beretter Yasmin’s mor.Et ønske, der gik i opfyldelseDerfor gik Zeliha i gang med at søge efter alternative undervisningstilbud til sin datter.


I et opslag i en Facebook-gruppe så Zeliha et delt opslag om Den Frie Digitale Skole.


”Det var lige dét jeg havde ledt efter” siger hun med et stort smil og fortsætter:


”Den Frie Digitale Skole er et super godt koncept. Det er online, det er nemt og det gør en forskel for Yasmin.


Det er rigtig let at bruge materialerne og undervisningsplatformen, og vi får al undervisningen forklaret. Og lektiecaféen er virkelig god.


At finde et tilbud som Den Frie Digitale Skole, var virkelig et ønske som gik i opfyldelse.


Her er der de rette kompetencer, som sikrer mig, at Yasmin lærer det hun skal - og som lever op til ministeriets krav til undervisningen på Yasmins klassetrin.


Det er en stor lettelse for mig at vide, at hun lærer det hun skal, og at der er styr på læringsmålene”.Yasmin: Matematik er sjovt nuDet er ikke kun mor, Zeliha, som er begejstret for undervisningen i Den Frie Digitale Skole.


Også datteren Yasmin er glad: ”Jeg synes matematik er sjovt nu - og jeg lærer rigtig meget. Jeg lærer nye ting og jeg ser nye ting.”


”Det er virkelig nemt at gå i skole nu. Anni er god til at forklare mig opgaverne – og jeg kan finde ud af matematik nu” siger Yasmin med et glad smil og en smule stolthed.Jeg anbefaler allerede Den Frie Digitale Skole til andre”Vi er rigtig glade for Den Frie Digitale Skole. Det er sådan en lettelse at se Yasmin juble, når hun er færdig med undervisningen, og jeg overvejer om vi næste skoleår skal have engelsk” fortæller Zeliha og tilføjer:


”Jeg vil klart anbefale Den Frie Digitale Skole til andre familier, som har brug for et anderledes skoletilbud.


Det er vigtigt at have barnets niveau for øje og vurdere, om man har ressourcerne eller ikke til at hjemmeskole. Hvis ikke, er online-skolen en rigtig god løsning – og jeg har allerede anbefalet den til andre”.

285 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page