top of page

Mathias har igen mod på at gå i skole
Mathias på 12 år har siden slutningen af 2019 modtaget undervisning i dansk og matematik i Den Frie Digitale Skole. Det er han rigtig glad for.


Det samme er hans mor, Rikke, der som andre forældre til børn med skolevægring, bekymrer sig om børnenes skolegang og faglige læring.


Mathias har igen fået mod på at gå i skole. Nu tror han på sig selv, og har mere selvtillid. Det gør en stor forskel” fortæller Mathias mor, Rikke.


Legeaftaler og flere timer i skolen


En af de forskelle, som er meget tydelig er, at Mathias efter en lang pause, igen er begyndt at lave legeaftaler med sine venner.


Det glæder hans mor, som beretter om en dreng, der nu også har mod til at deltage mere i den almindelige skoleundervisning, hvilket også er et klart fremskridt.


Mathias har et par timer i folkeskolen hver dag. I starten var jeg med ham, men efter timerne med Anni, som har givet ham mere faglig selvtillid, behøver jeg ikke tage med mere. Der er endda et par gange, hvor han er blevet længere end først planlagt” siger hun med smil i stemmen.


Anni er god – hun hører hvad jeg siger


Mathias mor er glad for undervisningen i Den Frie Digitale Skole. Hun kan se, hvordan sønnen har det godt med timerne.


Varigheden af lektionerne er perfekte. Det kan Mathias magte, og han er så glad for timerne” fortæller Rikke.


Mathias selv er ikke i tvivl om, hvad det bedste er ved at få digital undervisning. Han siger ”Anni er god – hun hører hvad jeg siger”.


Vi slipper ikke Den Frie Digitale Skole


På trods af at Mathias nu har fast fremmøde i skolen, er Rikke klar i stemmen, når det kommer til det fremtidige samarbejde med Den Frie Digitale Skole, der nu fungerer som et supplement til det ordinære skoletilbud:


Vi slipper ikke Den Frie Digitale Skole – konceptet er genialt – og det hjælper os med at nå vores mål om at få Mathias sikkert gennem folkeskolen”.Vil du vide mere

Er du blevet nysgerrig på Den Frie Digitale Skole, så læs mere om skolens tilbud her - og book gerne en gratis indledende samtale med Anni Pilgaard Christiansen, som driver Den Frie Digitale Skole.


317 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page