top of page

Holdundervisning i Den Frie Digitale Skole


Onsdag i uge 35 starter de første hold i Den Frie Digitale Skole. Holdene er på 4-5 elever, hvor det forventes, eleverne er på det samme niveau. Lige nu er vi startet op med dansk på mellemtrinnet, men der er flere hold på vej. Ved 2 tilmeldinger oprettes holdet.


Gratis prøveperiode


Alle elever har mulighed for 14 dages prøveperiode, hvilket også gælder for holdundervisningen. Eleven har derfor mulighed for at afprøve konceptet for at se om undervisning på denne måde passer til den individuelle. En tilmelding i Den Frie Digitale Skole er derfor uden omkostninger i de første 14 dage.


Der er 2 tilmeldt, og vi er i gang...


Undervisningen foregår hver onsdag og fredag kl. 10.00 - 10.30. Der vil blive faciliteret mulighed for, at eleverne efter læreren har afsluttet. Eleverne kan blive siddende og arbejde med faget eller blot hyggesnakke med de andre i klassen.


Vil du vide mere


Er du blevet nysgerrig på Den Frie Digitale Skole, så læs mere om skolens tilbud her - og book gerne en gratis indledende samtale med Anni Pilgaard Christiansen, som driver Den Frie Digitale Skole.
68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page