top of page

Skak-klub

Jeg hedder Hannah, og jeg er tidligere elev her på skolen. Jeg er vild med skak, og jeg er administrator i vores skakklub om tirsdagen.

Der er skak-klub hver tirsdag. Her er der mulighed for at lære nye træk og spændende taktik; fx. forskellige gode åbninger, midtspil og slutspil. Vi nørder en hel masse skak, og så spiller vi selvfølgelig en masse skak på lichess.org. Vi snakker eller chatter på skolens Discordserver, hvor vi har vores eget "skak-rum".


Skak-klubben er indrettet sådan her:

Hold 1 mødes tirsdag fra 15:00-15:30 - her er der skak-klub for dig er nybegynder eller lettere øvet ift. at spille skak. Vi lærer de mere grundlæggende ting i spillet, og så spiller vi også skak sammen inde på Lichess.org Men om du er god eller mindre god til skak, det betyder ikke så meget. Det vigtigste er, at du synes, at skak er et fedt spil, som du gerne vil fordybe dig mere i. Hold 2 mødes tirsdag fra 15:30-16:15 - her er der skak-klub for dig, der har spillet en del skak allerede og som er øvet eller meget øvet. Vi lærer om mere komplicerede og sværere dele af spillet og nørder skak på et mere komplekst niveau. Vi spiller også partier inde på Lichess.com

Her kan du se en video-præsentation af skak-klubben:bottom of page