Skak-klub

Jeg hedder Hannah, og jeg er tidligere elev her på skolen. Jeg er vild med skak, og jeg er administrator i vores skakklub om tirsdagen.

Der er skak-klub hver tirsdag fra 15:30-16:30. Her er der mulighed for at lære nye træk og spændende taktik; fx. forskellige gode åbninger, midtspil og slutspil. Vi nørder en hel masse skak, og så spiller vi selvfølgelig en masse skak på lichess.org. Vi snakker eller chatter på skolens Discordserver, hvor vi har vores eget "skak-rum". Skak-klubben er for børn der allerede har lidt kendskab til skak, men om du er god eller mindre god til skak, det betyder ikke så meget. Det vigtigste er, at du synes, at skak er et fedt spil, som du gerne vil fordybe dig mere i. Vi ses i skak-klubben :-)