Børnenes Digitale Køkken

Den Frie Digitale Skole tilbyder nu online madlavning - for og med børn.

Som et helt nyt tiltag inviterer Den Frie Digitale Skole alle børn i alderen 10-15 år med i køkkenet for at lave aftensmad én gang om ugen.

Vi leverer madplan, indkøbsliste og opskrift - og så viser vi LIVE på google hangout, hvordan du laver maden.

Du følger med på skærmen og laver maden samtidig.

Sådan foregår det

• Når du har tilmeldt dig Børnenes Digitale Køkken, får du en email. I mailen finder du link til opskriften, så du ved, hvilken ret du skal lave.

• Der vil også være en indkøbsliste, så du kan se, hvilke ingredienser du skal købe.

• I mailen vil der også være et link til google hangout, som du skal klikke på, når madlavningen begynder.

• Mandag kl. 16 logger du på hangout. Her vil vores lærer forklare, hvilke forberedelser du skal i gang med, for at have ingredienserne klar til at lave mad.

• Kl. 17 begynder vi at lave maden. Du følger madlavningen på google hangout, og laver samtidig den samme ret hjemme i dit køkken til dig og din familie.

• Der er mulighed for at chatte og stille spørgsmål undervejs, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal gøre.

• Kl. 18 vil du være klar til at servere ugens ret fra Børnenes Digitale Køkken.

Hvem kan være med

Alle børn i alderen 10-15 år kan deltage i Børnenes Digitale Køkken.

Hvad koster det

Der er to slags billetter til Børnenes Digitale Køkken.

Engangs-billet

Billetten giver adgang til én mandags-madlavning i Børnenes Digitale Køkken.

Prisen for engangs-billetten er 75 kr. pr. barn som deltager.

Måneds-billet
Billetten giver adgang til 4 mandags-madlavninger i Børnenes Digitale Køkken.

Prisen for måneds-billetten er 200 kr. pr. barn som deltager.

Praktisk

• Børnenes Digitale Køkken er madlavning for og med børn. Vi ønsker med aktiviteten at skabe en nysgerrighed for sundhed og fødevarer - og lære børn glæden ved at tilberede et måltid til fælles indtagelse i familien.

• Vi bestræber os på at finde forskelligartede menuer til rimelige priser, så alle kan være med i forhold til indkøb af varer. Vi opfordrer til at I, i familien, tilretter indkøb, hvis der er ingredienser I ikke kan lide eller som i ønsker i en særlig variant - eksempelvis økologisk.

• Opskriften vil hver uge være til 4 personer.

• Madlavningen sker på eget ansvar, og Den Frie Digitale Skole kan således ikke stå til ansvar for evt. hændelser, som måtte opstå i forbindelse med madlavningen. Den Frie Digitale Skole kan ikke holdes ansvarlig for evt. allergier, uheld eller anden utilsigtet hændelse.

• Vi anbefaler, at der altid er en voksen tilstede til at bistå og hjælpe ved behov.

• Har du spørgsmål om deltagelse i Børnenes Digitale Køkken, så kontakt os her

Vi fortsætter