Kun fantasien sætter grænser

unknown-1.png
unknown.png
Billedværkstedet

Forstil dig en verden, hvor du en tirsdag eftermiddag, hvor historie lige har været lidt for kedeligt og regnen ikke vil stoppe, beslutter dig for at tage på eventyr i regnskoven, eller hvad med langt nede i en krysalmine eller måske....

Ja, faktisk er den eneste, der sætter grænser dig selv, for i Billedetværkstedet får fantasien frit løb. Ved hjælp af billedredigering tager de på eventyr og løser udfordringer. Hver mandag eftermiddag mødes klubben kl. 16 for, i hinandens selskab, at kaste sig over denne uges udfordringer, kigge på billeder, som de har lavet og hjælpe hinanden med deres hver især egne billeder. 

Det er for alle

Det kræver absolut ingen forkundskab for at være med i Billedværkstedet, man lærer alt, mens man er i gang, og Valdemar er utrolig god til at hjælpe undervejs. Værktøjerne, som bruges, er også helt gratis. Så der er simpelhen ingen undskyldninger for ikke at melde sig til.

Der er plads til alle. Den vejledende alder er 10+, men kontakt os, hvis du ikke er inden for det, så finder vi ud af det. 

Klubben er gratis for skolens medlemmer, ellers kan man købe

adgang til alle skolens klubber for kun 300 kr. om måneden, se

mere her under priser.

For sprøgsmål eller tilmelding kontakt os. 

Vi ses i klubben

 

Skærmbillede 2021-12-08 kl. 08.41.29.png
Skærmbillede 2022-09-26 kl. 17.36.39.png

Klubbens guide

Hey, jeg hedder Valdemar. De fleste kalder mig Valde. Jeg kan specielt godt lide at være kreativ i form af video og billeder og at lave sjove eller seriøst billeder eller sketches. Jeg håber, at jeg kan bringe interessen videre, og derfor vil det være mega fedt at se dig i billedværkstedet!