Skærmbillede 2021-12-06 kl. 11.40.13.png

Er du parat til et liv uden begrænsninger

På kort tid kan du rejse til alle verdenshjørner, få en zoologiskhave som dit nye kæledyr eller blive den nye optagne på den helt store troldmandsskole. I billedværkstedet er det kun din egen fantasi der sætter grænser. Ved at klippe forskellige billeder sammen kan du gå gennem ild, få det til at regne med hundehvalpe og måske få en ekstra hånd.

Billedværksted

I kunsten kan livet kendes, og med det udgangspunkt vil vi i klubben kigge nærmere på, hvad det vil sige at være menneske. Alt det, der kan sætte følelserne i gang og give os en dybere forståelse af, ikke blot livet omkring os, men også os selv. 


Kultur er overalt omkring os, fra den serie du lige har slugt på Netflix til det skydespil, du knap nok kunne få øjnene fra, indtil sulten gnavede, og det var tid til at komme ned til aftensmad. 

Med kyndig hånd vil Amalie, klubbens guide, være vejviser og introducere børnene til nye og spændende sider af kulturen. 

De vil gennem sjove øvelser lege sig gennem de store værker, stykker og fortællinger i et styrkende socialt forum. Vi skal tegne dystopiske verdener ud fra digte, rundt i hele verden på digitale museer og anbefale diverse gode film og serier til hinanden. 

 

Aldersgruppen er fra 12-14, men alle med interesse er velkommen til at skrive, så ser vi på det . 

Klubben er hver mandag fra kl 16:00-17:00

Det er gratis for skolens elever at deltage, ellers koster det 150 kr. om måneden. 

For sprøgsmål og tilmelding ring eller skriv Den Frie Digitale Skole. 

 

Email: 

info@denfriedigitale.dk 

Telefon: 

31 40 90 16

 

Skærmbillede 2021-12-08 kl. 08.41.29.png
Skærmbillede 2021-11-22 kl. 11.28.09.png

Klubbens guide

Med enorm interesse for litteratur, scenekunst og kreativ formidling håber jeg at kunne skabe et spændende og socialt miljø, hvor klubbens medlemmer føler det trygt at deltage.